citiport_3
Дата: 01.02.2020

ISUZU СО МАРКЕТ ШЕР ОД 39%

Според последните официјални информации на Царинската Управа, во нашата земја, заклучно со ноември 2019 година, биле увезени и оцаринети 18...
прочитај повеќе
DSC_0946
Дата: 09.28.2018

TEСТ ВОЗЕЊЕ СО ISUZU

На голема чест и задоволство, Македонија и овластениот увозник на ISUZU за нашата земја - Аутомакедонија беа избрани како стартна точка на...
прочитај повеќе