LIDER
Дата: 02.02.2016

БАРАМЕ НОВИ ПАРТНЕРИ

Менаџерскиот тим на Аутомакедонија, во 2014 година, за своите ценети потрошувачи, клиенти и партнери, ја  лансираше специјалната Аутомакедонија Клуб картичка,...
прочитај повеќе
winterforce-v02b (2)
Дата: 11.23.2015

25% ПОПУСТ НА ЗИМСКИ ГУМИ

Во екот на зимската сезона, Аутомакедонија подготви одлично зимско изненадување за сите иматели на Аутомакедонија Клуб картичка. За сите зимски...
прочитај повеќе