zimski gumi
Дата: 01.07.2020

DAYTON СО ПОПУСТ ДО 33%

Пред првиот снег во Македонија, во новиот Сервис за замена и балансирање гуми на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, можете...
прочитај повеќе
FIRESTONE 900
Дата: 01.07.2020

FIRESTONE СО 35% ПОПУСТ

Во новиот центар за гуми на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, сега можете да ги добиете и зимските гуми на FIRESTONE...
прочитај повеќе
© Foto: Per Pettersson.
Дата: 01.07.2020

BRIDGESTONE СО 35% ПОПУСТ

Во новиот Сервис за замена и балансирање гуми на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, во тек е голема сезонска распродажба...
прочитај повеќе
28167040_597092220629800_7776889126839681462_n
Дата: 11.17.2019

LIQUI MOLY НА МАКЕДОНСКИ

LIQUI MOLY, најдобриот бренд во својата класа на моторни масла, адитиви и сервисни препарати, според читателите на највлијателните Германски списанија,...
прочитај повеќе