12806078_999939613407264_7630148350072378923_n
Дата: 03.05.2016

ISUZU D-MAX ВО OFF ROAD AMБИЕНТ

Погледнете дел од фотографиите на атрактивниот пикап камионет ISUZU D-Max во Македонски офроад амбиент. Во салонот на Аутомакедонија за ISUZU...
прочитај повеќе
meriva 7
Дата: 02.22.2016

OPEL MERIVA ФОТОГАЛЕРИЈА

Прекрасната OPEL MERIVA со атрактивен дизајн, многу простор за патниците и товарот, со флексибилниот и функционален систем за отварање и...
прочитај повеќе