MIL_9237
Дата: 08.21.2016

УБАВ ДЕН ВО AUTO ONE

Компанијата ќерка на Аутомакедонија, "Auto One" која од минатата, 2015 година, оперира на пазарот во Република Србија како овластен дилер...
прочитај повеќе
cq5dam.web.1280.1280 (26)
Дата: 03.09.2016

НОВАТА OPEL ASTRA

Уште една атрактивна фотогалерија на новата генерација на OPEL ASTRA која на Саемот во Женева беше прогласена за Автомобил на...
прочитај повеќе
isuzu-d-max-09 (1)
Дата: 03.05.2016

ISUZU D-MAX ГАЛЕРИЈА

Пикап камионетот ISUZU D-Max, со одличен робусен дизајн, повеќе каросериски изведби, атрактивен дизел мотор на ISUZU, погон на сите тркала,...
прочитај повеќе
DSC_4027
Дата: 03.05.2016

ISUZU ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Од 2015 година, Аутомакедонија работи на пазарот во Македонија како овластен увозник, дистрибутер и сервисер за Јапонскиот производител ISUZU. Во...
прочитај повеќе
11036328_860764053959335_6962945493276915405_n (1)
Дата: 03.05.2016

НОВАТА OPEL ASTRA

Новата OPEL ASTRA добитник на наградата Автомобил на годината 2016 (Car of the Year 2016) плени со својот дизајн, модерни...
прочитај повеќе