klima izduv

АНТИБАКТЕРИСКИ ТРЕТМАН ЗА 999 ДЕНАРИ

dezinfekcija

 

Aко се  подготвувате за летниот годишен одмор и Ве очекува подолг пат и престој во вашиот OPEL неопходно е да ги знаете следните факти.

КЛИМА УРЕДОТ Е ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА РАЗМНОЖУВАЊЕ НА БАКТЕРИИ И МИКРООРГАНИЗМИ

Знаете ли дека клима уредот во Вашето возило е одлично место за формирање и размножување на опасни бактерии, микроорганизми, габички и влага? Првиот симптом на контаминиран клима уред е непријатната миризба која се шири во внатрешноста на возилото, при неговото вклучување.  Покрај непријатната миризба, бактериите и микроорганизмите може да бидат критични и по човековото здравје, особено за оние кои се чувствителни на алергии и астма.

Овие бактерии и микроорганизми може да предизвикаат бројни проблеми по здравјето на луѓето кои најчесто се манифестираат преку :

  • Главоболка
  • Растечен нос
  • Навлажнети очи
  • Симптоми на грип

Како и други инфекции, алергии и заболувања.

astra sedan d

РЕШЕТЕ ГО ОВОЈ ПРОБЛЕМ ЗА САМО 999 ДЕНАРИ

За цена од само 999 денари, ова лето, во сервисниот центар на Аутомакедонија, можете да направите комплетна дезинфекција на клима уредот (евапораторот и водовите за циркулација на воздух) во Вашиот OPEL со специјален сервисен препарат.

Со овој брз и ефикасен третман, клима уредот на Вашето возило ќе биде прочистен од штетните бактерии и микроорганизми.

На тој начин, Вие и Вашето семејство може да патувате мирно, безбедно и здраво.

Термин за сервисната интервенција можете да закажете на тел. 02 3103 130.

Со секоја сметка направена во Аутомакедонија во летниот период, можете да аплицирате и за бесплатна Клуб картичка со која добивате бројни попусти и бенефиции на сите производи и услуги во фирмите од Групацијата на Аутомакедонија, како и бесплатен шлеп на територија на град Скопје до сервисниот центар на Аутомакедонија.