gumi mala

АКЦИЈА ЛЕТНИ ГУМИ

Во сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, можете да набавите нови летни гуми од палетата на BRIDGESTONE, FIRESTONE и DAYTON за кои Аутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер, по одлични цени и услови

На гумите од DAYTON, можете да добиете попуст од 20% (со кој добивате Супер цени – како во сликата подолу), а за набавените гуми – добивате и бесплатна монтажа и балансирање (со најсовремената опрема за овој вид интервенции).

Letni gumi

На летните гуми, пак од палетата на BRIDGESTONE и FIRESTONE, добивате попуст од 25%, бесплатна монтажа и балансирање.

Во Аутомакедонија можете да добиете и специјална понуда за услугата – Подесување геометрија на тркалата (центрирање) со најсовремената 3д опрема, како и специјални услови за услугата – Хотел за гуми.

Закажете термин веднаш, на тел. 02 3103 130