1P_LHD-Cover

АТРАКТИВНА ПОНУДА ЗА KORANDO

Изберете го Вашиот KORANDO!
Премиум SUV, произведен во Јужна Кореја, сега можете да го добиете и со вреден ПОДАРОК пакет :

  • Каско осигурување во првата година,
  • Прва регистрација и
  • Сет зимски гуми!
Избери и вози веднаш! Одлични понуди за финансирање (финансиски и оперативен лизинг), старо за ново…
Само во Аутомакедонија!
Тел. 071 346 919, 02 3103 130