mala proverka

92% ПОПУСТ НА ГРУПЕР

Искористете ја најновата акција и добијте 92% попуст на редовната цена за комплетна сезонска проверка на возилото. Акцијата важи само со  купон на Групер, и само во новиот сервис на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода.

Повеќе информации на следниот линк.