shutterstock_149070914

50% ПОПУСТ НА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Двете компании од групацијата Аутомакедонија – “АМ Церт” и “АМ Брокер”, организираат одлична акција за своите клиенти.

50% ПОПУСТ НА ТЕХНИЧКИОТ ПРЕГЛЕД

Ако го направите редовниот технички преглед на вашето возило во станиците за технички преглед на АМ ЦЕРТ во населбите Автокоманда, Кисела Вода или поранешна Стакларница, и  притоа ја купите полисата за Авто одговорност од Брокерското друштво “AM Брокер” ќе добиете попуст од 50% на цената на техничкиот преглед.

Процентот се однесува на услугата на АМ ЦЕРТ, не на давачките кон државата кои се фиксни.

Дополнително, со правење на техничкиот преглед и регистрација во станиците за технички преглед на АМ ЦЕРТ, можете да аплицирате и за бесплатната Аутомакедонија Клуб картичка, што ќе ви донесе огромна палета на бенефиции во фирмите од групацијата Аутомакедонија, како и во партнерските фирми (ресторани, здравствени институции, продавници…)

Повеќе информации на тел. 02 3103 260

am broker 1