mokka 3

3.5% KAMATA ЗА OPEL MOKKA X

Вашата новогодишна желба нека биде Opel Mokka Innovation!
А ние знаеме како да Ви ја исполниме.
Лизинг со камата од само 3.5%
Учество веќе од 10%
План за плаќање скроен само за Вас
Бесплатна процена и замена на вашиот стар автомобил со нов, а испораката е веднаш!

Побарајте не на 02 3103 130

mokka x