winterforce-v02b (2)

25% ПОПУСТ НА ЗИМСКИ ГУМИ

Во екот на зимската сезона, Аутомакедонија подготви одлично зимско изненадување за сите иматели на Аутомакедонија Клуб картичка.

За сите зимски гуми од палетата на BRIDGESTONE и FIRESTONE, со приложување на клуб картичката, нашите клиенти имаат право на попуст од 25%, бесплатна монтажа и балансирање во сервисните центри на Аутомакедонија. Со тоа, зимските гуми со врвен квалитет од палетата на двата бренда станаа многу подостапни до буџетот на нашите клиенти.

firestone zimski dekemvri so kart

Дополнително, на гумите од буџет линијата – DAYTON (дел од групацијата на BRIDGESTONE) за кои Аутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер на пазарот, сопствениците на Клуб картичка добиваат попуст од 20%,бесплатна монтажа и балансирање.

Цените на најпопуларните димензии на DAYTON со попустот од 20% за кои владее огромен интерес,можете да ги видите на сликите подолу.

foto ya dazton 2

dayton 195

Информации на тел. 02 3103 130