Opel-X-Family-503463be-940x528

24 ЧАСА OPEL ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

24 casa

Голема продажна акција во салонот на Аутомакедонија.

24 Часа OPEL – само на 29ти и 30 ти јануари, големи попусти на возилата на OPEL на лагер.

Повеќе информации на тел. 02 3103 130 или во салонот во Автокоманда.

Ве очекуваме!