opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_014

100.000 ПОРАЧКИ ЗА CROSSLAND

Новиот адут на OPEL, како дел од новата SUV Генерација X со која беше лансирана големата производна офанзива на брендот во 2017 година, урбаниот и модерен кросовер CROSSLAND X веќе постигнува импресивни продажни резултати.

За кратко време по неговото лансирање на пазарите во Европа, робусниот CROSSLAND X веќе прокнижи повеќе од 100.000 порачки.

Новиот CROSSLAND X се произведува во фабриката во Сарагоса, Шпанија и ја поседува препознатливата Опелова ДНК.

opel_crossland_x_led_lights_21x9_cr18_e01_003

Моделот е богат со напредни елементи на опремата, како што се – системот за предупредување при напуштање на коловозната лента, аларм во опасност од фронтален удар, целосни лед предни светла, комплетно панорамско стакло, патентирани AGR седишта на OPEL.

Moделот, со својата атрактивност, функционалност , SUV изглед и подигнатост од патот, сериозно се наметнува и на нашиот пазар.

opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013

opel_crossland_x_exterior_roof_21x9_cr18_e01_010