cq5dam.web.1280.1280 (48)

ФОТОГАЛЕРИЈА OPEL INSIGNIA ЖЕНЕВА

Погледнете како изгледаше официјалното претставување на новата генерација на Opel Insignia Grand Sport на Саемот во Женева, на 07.03.2017 година.

Промоцијата пред околу 200 новинари на штандот и огромен број на фанови во Европа кои имаа можност да го следат настанот во живо на youtube ја водеше директорот на Opel – др Карл Томас Нојман, заедно со главниот дизајнер Марк Адамс.