testiraj

ТЕСТИРАЈ OPEL! Од 20-ти до 27-ми Јуни во Аутомакедонија

Од 20-ти до 27- ми Јуни, во салонот на Аутомакедонија, Ве предизвикуваме да ги тестирате најпродаваните модели на Opel!

1. Вози! Тестирајте ги сите модели од гамата на Opel:

  • Corsa, Astra Sedan, Astra K, Mokka X, Crossland X, Grandland X, Insignia и Combo Van!

2. Оцени! Оценете ги како вистински автомобилски експерт. Добивате и подарок Liqui Moly Klima Fresh за дезинфекција и освежување на клима уредот во Вашиот автомобил!

3. Купи! Големи попусти за сите кои ќе се одлучат својот нов Opel автомобил да го купат во периодот од 20-27 Јуни!

Пријавете се за тест возење на формуларот тука.

Од 20-ти до 27-ми Јуни во салонот на Аутомакедонија! Ве чекаме!