opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013

ТВОЈ CROSSLAND X, ТВОИ ПРАВИЛА

Растечка ѕвезда во SUV сегментот – Opel Crossland X!

Креиран за тебе, за твоето време и за твоите потреби – со Crossland добиваш сé – веќе од 14.790 €!

Избери бензин или дизел мотор, модерна појава со голем избор на комбинации на бои, максимална поврзаност со последната генерација Intelilink 4.0, јасен преглед при возење во рикверц со панорамската задна камера…

Закажи тест возење и информирај се повеќе тука.

Опрема: Металик боја, клима, борд компјутер, темпомат, LED дневни светла, Радио Intelilink 4.0 – поврзаност со Car Play & Android Auto, 7 инчен екран во боја на допир, систем за предупредување на напуштање на лента, Hill hold & Start систем…

Модел Редовна цена Попуст Цена сопопуст Учество Рата Број на месечни рати
Enjoy 1.2  бензин 16.640 € 1.850 € 14.790 €. 4.044 € 175 € 72
Enjoy 1.2 Turbo бензин 18.710 € 2.310 € 16.400 € 4.750 € 190 € 72
Enjoy 1.5            дизел 19.730 € 2.740 € 16.990 € 5.100 € 193 € 72