staro za novo

СТАРО ЗА НОВО

staro za novo

Сега е вистински момент да го замените Вашето користено, старо возило, со нов модел од палетата на OPEL.

Без разлика дали ќе се определите за новата Corsa, Astra, Meriva, Insignia, Antara, Mokka, Zafira… во продажно сервисниот центар на Аутомакедонија имате можност да добиете – бесплатна, точна, професионална и коректна процена на Вашето половно возило.

Вашето користено возило комплетно ќе го прегледаат нашите машински и електро инжинери на линијата за технички преглед и ќе ја определат неговата реална пазарна вредност .

Ако поседувате користено возило од палетата на OPEL или CHEVROLET, ќе добиете и дополнителна финансиска поддршка од нашата компанија и партнерите од OPEL.

Дополнително, ќе ја добиете и најдобрата можна цена за ново возило, како и некоја од одличните линии за кредит или лизинг со која брзо и едноставно ќе дојдете до сосема нов автомобил со гаранција од 4 години (2+2), комплетна сервисна поддршка, понапредни безбедносни и технички перформанси, помодерен дизајн и ергономија.

Ако не верувате, јавете се, донесете го вашето користено возило и проверете не.

Информации на тел. 02 3103 150, salon@automakedonija.com.mk