20171226_133114

СЕРТИФИЦИРАН “BDC” СИСТЕМОТ

Официјалните претставници на OPEL, на менаџерскиот тим на Аутомакедонија, свечено му го предадоа сертификатот за имплементиран и функционален BDC (Business development center) .

Преку BDC системот на Аутомакедонија специјално обучените професионалци со долгогодишно искуство во продажните и постпродажни активности со помош на неколку хардверски и софтверски алатки – континуирано работат на зголемување на задоволството на клиентите, согласно строгите стандарди на OPEL.

Аутомакедонија е првата компанија во регионот (Македонија, Србија, Црна Гора, Бугарија, Албанија, Косово) која успешно го имплементираше, заживеа и одбрани овој напреден систем за комуникација со клиентите и менаџирање на нивните потреби и барања.

20171226_1330472

бдц