opel_insignia_exclusive_21x9_ins1775_e01_023(2)

САЕМСКИ ДЕНОВИ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Аутомакедонија и OPEL, во недостаток на саемска манифестација во земјата, решија да организираат специјална акција за моделите на OPEL со – специјални “Саемски” цени, попусти, пакети за финансирање и бенефиции.

Особено поволни пакети – за најновата генерација на OPEL INSIGNIA GRAND SPORT и атрактивниот урбан SUV – OPEL MOKKA

Акцијата трае само до 31.03.2018

Побрзајте!

Тел. 02 3103 130

TAK Mokka X SP