80438690_3154943037852361_7950690072188157952_o

ПРОМОЦИЈА НА НОВАТА CORSA

По Европската и регионална промоција, новата генерација на OPEL CORSA, која веќе се закити со неколку важни награди – Најдобро компаниско возило, и Best Buy автомобил за 2020 година во изборот на Auto Best,  беше претставена пред новинарите и флотните VIP клиенти, на свечениот настан во City Hall во Скопје.

На присутните им се обрати и претставникот на Оpel во Македонија, Александар Мешков, кој ги престави основните предности и карактеристики на шестата генерација на овој ултра популарен автомобил.