new corsa

ПРОДАДЕНА ПРВАТА CORSA

Најновата, шеста генерација на ОPEL CORSA. ја следи пораката – Можеш да ја гледаш со часови… но позабавно е кога ја возиш!

И навистина, новата CORSA е толку прекрасна, што не можевме да ја задржиме во нашиот салон повеќе од еден ден!
Од денес низ улиците на нашиот град – Новата Opel Corsa!
Мијо Бариќ – честитки за одличниот избор! 🍀

нењ цорса