opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_181

ПРИСТИГНА GRANDLAND X

Семејството X на OPEL – го доби својот најнов член – грандиозниот GRANDLAND X.

Најновиот SUV веќе го краси салонот на Аутомакедонија.

Визуелниот впечаток со новиот Grandland можете да го засилите со избор на панорамски сончев кров.

opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_183

Паметното напредно предно осветлување LED1 овозможува 30 % подобра видливост од халогенските светла. Овој подобрен ноќен видик значително ќе ви ја подобри безбедноста.

opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_110

Автономниот систем за следење1 автоматски ја одржува брзината меѓу 30 и 180 km/час. По потреба ја намалува брзината или целосно го сопира вашето возило.

opel_grandland_x_afa_21x9_gr18_t01_174

Никогаш повеќе не плашете се од тесни места. Активирајте го системот1 преку притискање на копче. Grandland X ја презема контролата на управувачот, а вие управувате со забрзувањето и сопирањето.

opel_grandland_x_apa_21x9_gr18_t01_210

Системот за вратата на багажникот со управување со нога1 брзо ја отвора вратата на багажникот со замавнување со стапалотот под задниот браник или притискање на копче.

opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_111

Мотор што може да одговори на вашите потреби– сега можете да го добиете во вашиот Grandland X. Слободно запловете во вашата следна авантура со динамично, глатко и ефикасно возење.

opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_184

За повеќе информации, посетете го салонот на Аутомакедонија или јавете се во нашиот контакт центар на тел. 02 3103 130