rexton n

ПРИСТИГНА ПРВИОТ SSANGYONG

Првиот автомобил од палетата на Корејскиот производител на SUV возила  – Ssang Yong, пристигна во Скопје.

Во новиот салон на Аутомакедонија во Кисела Вода, веќе е позициониран, ни помалку ни повеќе – знаменосецот, премиум SUV моделот – REXTON.

IMG-ddd969f242454ebfa2963bcc3cd4e8fb-V

IMG-75132b35a416c928d32cbf1ec733e4b7-V

IMG-875b7cb7568039c0567bcb0dcb623d48-V

IMG-a2a23661540ab8dc1d02534a72dbafd7-V

IMG-9a70ae8a645c40a2935e718d76e5a0a4-V