2019 Opel Corsa-e

ПРИСТИГНА НОВАТА CORSA

Пристигна. Новата Opel Corsa.
Миленикот на сите генерации, од денес во салонот на Аутомакедонија!

Посетете не во салонот во Автокоманда или јавете ни се за повеќе информации на тел. 02 3103 130

corsa pristigna