sleper2

ПРИСТИГНАА ПРВИТЕ ВОЗИЛА

Првата пратка од 5 возила од палетата на Корејскиот производител – SSANG YONG, пристигна во Скопје.

Во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода во Скопје, клиентите веќе може да ги видат најновите модели – TIVOLI, KORANDO и REXTON.