2017-Opel-Seasons-Greeetings-501623 (1)

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА

За крајот на годината, подарете си нешто убаво!
За најбараните модели Insignia Grand Sport и Mokka X обезбедивме празнични услови за купување:

  • Oдлични цени
  • Лизинг со каматна стапка од само 3.5%
  • Учество веќе од 10%
  • План за плаќање скроен само за Вас
  • Бесплатна процена и замена на вашиот стар автомобил со нов, а испораката е веднаш!


Акцијата важи за ограничен број возила од лагер!
Почувствувајте ја празничната магија во салонот на Аутомакедонија.

Opel_Insignia_Grand_Sport_Innovation_1024x440_ins1775_i01_036

Специјални услови за новата генерација на OPEL INSIGNIA и OPEL MOKKA X. Kaматна стапка од само 3,5%.

 

Opel_Mokka_X_Models_Essentia_1024x440_mok17_i01_033_mokpi17_e01_508

Посетете го нашиот салон и направете тест возење и за новиот OPEL CROSSLAND X.

opel_crossland_x_ultimate_1024x440_mmg_my18

Не пропуштајте да го видите и новиот OPEL Grandland X, веќе во салонот на Аутомакедонија.

grandland-x

Повеќе информации на тел. 02 3103 130