potpis 3

ПОТПИШАН ДОГОВОР СО VDL

Аутомакедонија, како дел од специјално подготвената програма за свеченото отворање на сервисот за камиони, автобуси и градежна механизација во Скопје, свечено го потпиша договорот за соработка со официјалните претставници на Холандската компанија VDL.

Со тоа, Аутомакедонија стана овластен сервисер на автобусите од премиум класата на VDL.

potpis 1

Сервисниот центар на Аутомакедонија е веќе позициониран на мапата на овластени сервиси на VDL во Европа, а веќе се појавија и успешно беа сервисирани неколку автобуси од флотата на Холандскиот производител.