potpis 2

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ СО ISUZU

На 16 октомври, 2017 година, официјално беше потпишан и разменет договорот за соработка со компанијата ISUZU Anadolu, со што Аутомакедонија стана овластен увозник, дистрибутер и сервисер на автобусите од палетата на ISUZU.

На свеченото потпишување присуствуваа членовите на врвниот менаџмент  на Аутомакедонија, предводени од генералниот директор, м-р Василевски Зоран, како и врвниот менаџмент на ISUZU одговорен за продажните и сервисни активности во Европа.

potpis 5

За свечено одбележување на почетокот на соработката, партнерите од ISUZU донесоа и три автобуси за презентација и проба во новиот камионски сервис на Аутомакедонија во Скопје, а подготвена е и специјална промотивна акција со неверојатно поволни цени за првите купувачи на ISUZU во земјата.

MDE_4258

На свеченото отворање на сервисниот центар и презентацијата на автобусите на ISUZU, присуствуваше и амбасадорот на Јапонија во нашата земја, г-ѓа Кеико Ханеда.

MDE_3925

ISUZU располага со атрактивна палета на мали автобуси за градски и меѓуградски превоз на 27 и повеќе патници, како и со одличен избор на градски автобуси со одлични перформанси и мотори со високите Euro VI норми.

За повеќе информации за палетата на ISUZU, кликнете тука.

Или, јавете се на телефонскиот број 02 3103 265, 3103 130