15325202_1242490302463845_5636955583227000652_o

ПОНУДА ЗА ОПРЕМА ЗА СЕРВИСИ

Имате или сакате да основате нов авто сервис?

Ви треба најдобрата опрема по најдобри можни цени и услови за купување? Сакате да набавите се’ од едно место и еден добавувач?

Со потпишаните договори со големите Европски и светски брендови од оваа дејност,  комерцијалниот сектор на Аутомакедонија, може да Ви понуди :

  • Дигалки (OMCN, RAV, Nussbaum)
  • Oпрема за замена и балансирање гуми (OMCN, RAV)
  • Опрема за центрирање (подесување геометрија на тркалата) – RAV, OMCN
  • Линии за технички преглед (ATT, RAV)
  • Дијагностички уреди за возила (BOSCH)
  • Дијагностички уреди за камиони и приколки (WABCO, WABCO-Wurth)

Дополнително, побарајте и сетови на рачен алат од Италијанскиот производител – USAG.

Повеќе за најновата понуда на Аутомакедонија можете да најдете во флаерот ТУКА.

За повеќе информации, Ве очекуваме на тел. 02 3103 130, 3103 260

41704050_2002410593138475_219587276819136512_o