MDE_3858

ОТВОРЕН НОВ КАМИОНСКИ СЕРВИС

Тимот на Аутомакедонија, на 16.10.2017 година, го отвори новиот сервис за товарни возила, камиони, автобуси и механизација во Скопје, во комплексот на поранешната Стакларница.

На свеченото отворање присуствуваа највисоки делегации на странските партнери од – WABCO, VDL и ISUZU, Амбасадорката на Јапонија во нашата земја, како и македонската рок легенда – Влатко Стефановски кој беше задолжен за музичкиот дел од отворањето.

Новиот сервис на Аутомакедонија поседува 7 работни места, комплетна дијагностичка опрема за возилата на ISUZU, дијагностика за WABCO, DELFI, VDL, ZF како и универзални дијагностички инструменти со кои може успешно и брзо да се лоцира секој дефект на сите видови товарни возила и автобуси.

За повеќе информации, побарајте не на тел. 02 2465 010 или 02 3103 130

 

MDE_3858
MDE_3867
MDE_3871
MDE_3902
MDE_3910
MDE_3917
MDE_3925
MDE_3933
MDE_3934
MDE_3947
MDE_3949
MDE_3951
MDE_3964
MDE_3975
MDE_3976
MDE_3977
MDE_3988
MDE_3990
MDE_3992
MDE_3996
MDE_4006
MDE_4022
MDE_4034
MDE_4043
MDE_4049
MDE_4060
MDE_4063
MDE_4068
MDE_4075
MDE_4082
MDE_4085
MDE_4100
MDE_4115
MDE_4138
MDE_4152
MDE_4166
MDE_4174
MDE_4175
MDE_4180
MDE_4181
MDE_4184
MDE_4216
MDE_4258
MDE_4264