proverka

ОДЛИЧЕН СЕРВИСЕН ПАКЕТ

reklama maslo

Одлична можност да направите маслен сервис и комплетно да се погрижите за состојбата на вашето возило, мотор и систем за гориво.

За неверојатна цена од 1.954 денари направете комплетно подмладување на вашиот автомобил во сервисните центри на Аутомакедонија.