folii 1

НОВ БРЕНД – КЛИМА ФОЛИИ INFRASOL

Аутомакедонија оваа сезона, на своите клиенти им обезбеди уште еден врвен светски бренд.

Компанијата стана ексклузивен увозник, дистрибутер и сервисер за заштитните и клима фолии на Американскиот бренд INFRASOL, дел на групацијата GLOBAL Window Films.

Во палетата на INFRASOL се вклучени :

  • Фолии за возила
  • Соларни фолии за објекти
  • Заштитни (security) фолии за објекти
  • Фолии за специјални намени

folii 1

Во моментов, во фирмата се спроведува – специјална, предсезонска акција за монтажа на фолиите на INFRASOL кои имаат мноштво корисни функции :
 Го намалуваат штетното UV зрачење (кое предизвикува рак на кожата и прерано стареење) во внатрешноста на возилото до 99%
 Ја намалуваат топлината во возилото до 67%
 Фолијата I-MAX на Infrasol, е единствената фолија на светот која за неверојатни 95% ја намалува топлината во возилото…Со неа немате потреба од константно вклучување на клима уредот што ќе го заштеди горивото, вашиот буџет и патниците од алергии или настинки
 Го намалуваат UV зрачењето кое директно предизвикува бледнеење и прерано оштетување на текстилот, пластиката и другите елементи на вашето возило
 Го намалуваат сончевиот отсјај кој директно влијае на безбедноста при возењето
 Во случај на сообраќајна незгода, го задржуваат стаклото во своите рамки, спречуваат негово распрснување и директно влијаат на безбедноста на патниците
 Го подобруваат изгледот на Вашето возило
 Имаат врвни перформанси и долг животен век

folii 2
Само во Аутомакедонија!
Со промотивни, предсезонски цени…и гаранција на квалитетот и монтажата
Информации и закажување на тел. 02 3103 130