12733651_990656667668892_13595227148986581_n

НОВИТЕ СОПСТВЕНИЦИ НА ISUZU D-MAX

Компанијата НЕТРА ДОО СКОПЈЕ која се занимава со телекомуникациски инженеринг, набавија две возила ISUZU D-MAX CREW PLANET.

Овие пикап камионети ќе послужат за транспорт на работници и опрема на високи планински појаси во Европа. Возилата се опремени со влечна кука која може да влече товар и до 3.5 тони.

Им посакуваме многу успех во работата и лесно совладување на терените.