14494870_1851781315053453_2024520552150563192_n

НОВА ФЛОТА НА ISUZU D-MAX

Уште еден убав ден за Аутомакедонија.

Свечено испорачана флота од 7 пикап камионети (ISUZU D-Max) во Space варијанта, со погон на сите тркала и моќен дизел агрегат, во Водовод и Канализација.

Им посакуваме успешна работа и безбедни патувања во и надвор од патот…

14611071_1851778805053704_773838246691648819_n

14494870_1851781315053453_2024520552150563192_n

14484802_1851779071720344_5256921801821011503_n

14502964_1851778965053688_8067112508290362538_n

14568192_1851778878387030_4580020358631998476_n

14479601_1851779795053605_3919500045645193447_n

14632850_1851779221720329_7535755446478313044_n

14572923_1851779161720335_707398341810872248_n