14705898_1858626514368933_3518308698497105487_n

НОВА ФЛОТА НА ISUZU ЗА МЕПСО

Претставници на продажниот и постпродажниот тим на Аутомакедонија, организираа свечено примопредавање на 5 нови  ISUZU D-Max модели со погон на сите тркала и комплетно ниво на опрема на енергетската компанија – МЕПСО.

На примопредавањето беше организирана и специјална (теоретско практична) обука за возачите кои ќе ги користат новите пикап камионети во флотата на работни возила на МЕПСО.

Возилата на МЕПСО се опремени со голем број на практични додатоци – витла, куки, затворен товарен простор, товарни кутии, нож за чистење снег…

На нашите клиенти им посакуваме безбедни патувања со новите модели на ISUZU D-MAX.

 

14570297_1858627004368884_3164669723973472318_n

14641894_1858626584368926_343800391448549819_n

14681575_1858627357702182_8173832901772393477_n

14681635_1858627474368837_3189060489789851804_n

14680668_1858628407702077_3825971101393811099_n

14657436_1858627731035478_1924126782334675356_n

14680717_1858627264368858_9010186693904799724_n

14721506_1858626924368892_1344875666293082795_n

14705649_1858628131035438_8627510128965721601_n