0034

НOВА ФЛОТА ЗА ENTERPRISE

Прекрасниот сончев ден во Скопје, беше крунисан со свечениот чин на примопредавање на новата флота на OPEL возила за фирмата АБЦ Логистика, ексклузивен претставник на светските рент а кар корпорации – Enterprise и Alamo во Македонија.

На потпишувањето на договорите и примопредавањето на возилата,  во салонот на Аутомакедонија во населбата Автокоманда, присуствуваа сопственикот и директор на АБЦ Логистика, Зоран Димовски и генералниот директор на Аутомакедонија, м-р Зоран Дочински.

Исклучително ни е драго што успеваме нашата долгогодишна соработка со АБЦ Логистика, која ја темелиме на искрен однос, доверба и партнерство, да ја одржиме, негуваме и продлабочуваме. – изјави Дочински.