11036328_860764053959335_6962945493276915405_n (1)

НОВАТА OPEL ASTRA

Новата OPEL ASTRA добитник на наградата Автомобил на годината 2016 (Car of the Year 2016) плени со својот дизајн, модерни линии и технолошки решенија. Погледнете ја прекрасната фотогалерија на новата генерација на ASTRA.