cq5dam.web.1280.1280 (26)

НОВАТА OPEL ASTRA

Уште една атрактивна фотогалерија на новата генерација на OPEL ASTRA која на Саемот во Женева беше прогласена за Автомобил на Годината 2016.

Посетете го салонот на Аутомакедонија во населбата Автокоманда, запознајте и пробајте ја новата Opel Astra и видете зошто највлијателните новинари од авто индустријата ја избраа токму новата ASTRA – за Автомобил на годината.