PFZ_5552

НАЈНОВАТА ФЛОТА НА ТИКВЕШ

Македонскиот супербренд ТИКВЕШ, на членовите на својот продажен тим им обезбеди богата флота на нови OPEL возила.

Продажната сила на Тиквеш ќе се вози во атрактивните и функционални бестелери на OPEL – CORSA, ASTRA Sedan и INSIGNIA.

Вака изгледаше свечениот чин на примопредавање на возилата во централата на ТИКВЕШ во Скопје на која присуствуваа сопственикот на Тиквеш, г-динот Светозар Јаневски, генералниот менаџер на Тиквеш, г-дин Игор Илиевски, како и претставниците на продажниот и сервисен тим на Аутомакедонија.