serviser mala

МУЛТИ БРЕНД СЕРВИСНА АКЦИЈА

Нова пролетна акција во Мулти бренд сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Кисела Вода!
За сите марки и модели на возила на пазарот!

SERVIS MASLO

➡️ Бесплатна визуелна проверка на возилото, системите, компонентите и нивото на течности (масло, антифриз, глицерин, течност за бришачи) со комплетен сервисен репорт!
➡️ Полусинтетичко масло (Leichtlauf Performance 10W-40HD) на Германскиот супербренд LIQUI MOLY во пакување од 5 литри – по цена од само 1.360 денари!
➡️ 10% попуст на работна рака и резервни делови!
➡️ Бесплатна клуб картичка што ќе Ви донесе попусти на резервните делови и работна рака од 10%, попусти и бенефиции на производите и услугите на фирмите од групацијата на Аутомакедонија, како – возила, гуми, стакла, делови Bosch, технички преглед, регистрација, полиси за осигурување и бесплатен шлеп на територијата на град Скопје до сервисниот центар на Аутомакедонија

Големо пролетно освежување за Вашето возило!

☎️ Закажете термин на тел. 02 3103 269, 3103 268, 3103 130