DSC_0930

БЛЕСКАВА ГАЛЕРИЈА ОД ВИНОСКОП

Аутомакедонија ја изложи својата “Специјална селекција” oд најатрактивните модели на OPEL во моментов.

На одлична локација во центарот на градот, на кејот на Вардар, посетителите на традиционалната манифестација посветена на виното – Виноскоп, можеа да ги видат прекрасните MOKKA, CORSA и INSIGNIA и да ги добијат сите информации за – техничките спецификации, цени, начини на финансирање, дополнителни поволности…

Кликнете на сликата подолу и погледнете ја блескавата фотогалерија од Виноскоп, 2017.