shutterstock_174037658

АУТОМАКЕДОНИЈА SILVER КАРТИЧКА

Со сребрената (SILVER) картичка на Аутомакедонија, можете да добиете многу поволности (попусти и бенефиции) при купувањето производи или користење на Услугите во продажно сервисната мрежа на фирмите од Групацијата Аутомакедонија.

Картичката може да ја добиете на сите продажни места на Аутомакедонија БЕСПЛАТНО со пополнување на формуларот за аплицирање и исполнување на основните услови за добивање на картичката).

Покрај поволностите во фирмите на Аутомакедонија со покажување на картичката можете да добиете поволности и попусти и во мрежата на партнерски фирми (ресторани, кафе барови, медицински установи, продавници…).

Со Аутомакедонија секогаш добивате повеќе.

За повеќе информации, јавете се на тел. 02 3103 130, или пратете ни e-маил на : servis@automakedonija.com.mk

FLAER karticka 2015FLAER karticka 20152