Сервиси

patnicki-vozila

Сервисните центри на Аутомакедонија го негуваат мултибрендовскиот концепт. Покрај овластените сервисни центри за OPEL и CHEVROLET, во Аутомакедонија можете да ги одржувате и сервисирате сите брендови и модели на патнички возила на пазарот.

komercijalni-vozila

Во Мулти бренд сервисните центри на Аутомакедонија можете да ги одржувате и сервисирате сите марки и модели на комерцијални и специјални возила на пазарот.

servis-avtobusi

Сервисниот центар на Аутомакедонија е овластен за одржување и сервисирање на двокатните автобуси YUTONG на ЈСП Скопје. Сервисниот центар нуди одржување и сервисирање и за сите видови и марки автобуси на пазарот.

servis-kamioni

Сервисниот центар на Аутомакедонија за товарни возила (камиони) има мултибрендовски концепт. Тој е овластен WABCO и WEBASTO сервис. Во него се одржуваат и сервисираат сите видови на товарни возила и специјални машини на пазарот.