Е-Каталог, делови и опрема

shutterstock_129614795Аутомакедонија АД Скопје е овластен увозник, дистрибутер и сервисер на најпознатите светски брендови од автомобилската индустрија (резервни делови, масла, пневматици, сервисни производи, опрема) кои имаат идеален баланс помеѓу врвниот квалитет и конкурентните цени.

Во понудата на Аутомакедонија може да ги најдете :

  • LIQUI MOLY (масла, адитиви, сервисни производи, козметика)
  • BRIDGESTONE (пневматици)
  • FIRESTONE (пневматици)
  • DAYTON (пневматици)
  • ОPEL (оригинални резервни делови)
  • CHEVROLET (оригинални резервни делови)
  • BRC (авто плински уреди)
  • BOSCH (резервни делови и опрема)
  • BEISSBARTH (сервисна опрема)
  • HAZET (рачен алат)

Во електронскиот каталог на Аутомакедонија, со кликање на менијата – лево, можете да најдете само дел од најпродаваните резервни делови, течности и опрема, со информации, каталошки броеви и цени.

Без оглед на тоа дали се интересирате за палетата на Аутомакедонија како краен корисник (купувач) или како потенцијален партнер на Аутомакедонија (продавница, сервис, бензинска пумпа) слободно контактирајте ги нашите колеги од секторот за продажба и дистрибуција на

Тел. 02 3103 268, 3103 280 или parts@automakedonija.com.mk