24/7

247 mala2За максимално задоволство на нашите клиенти и партнери создадовме Специјална Дежурна (24/7) служба која ќе ги прифати вашите телефонски повици и ќе интервенира со најдоброто можно решение за секоја ситуација.

Нашиот тим ќе излезе на терен, ќе Ви обезбеди Помош на пат или ќе организира влечење (шлеп) до нашите сервисни центри.


За информација или помош на пат, повикајте го нашиот дежурен тим на тел. 02 3103 130


За влечење (шлеп) на Вашето возило, јавете се на тел. 02 3103 130


 24 часа во денот, 7 дена во неделата. Нашите експерти и соработници Ви стојат на комплетно располагање.