Opel

Аутомакедонија е овластен увозник, дистрибутер и сервисер на патничките и комерцијални возила од гамата на OPEL. Во Продажно сервисниот центар на Аутомакедонија во населбата Автокоманда (спроти Шумарскиот Факултет), се сместени продажниот салон и овластениот сервисен центар за ОPEL.

 

На оваа исклучително атрактивна локација можете да ги видите и набавите новите модели на OPEL, да направите тест возење и да ги разгледате сите можности за купување и финансирање на вашето ново возило.

Нашите продажни консултанти Ви стојат на комплетно располагање на тел. 02 3103 130 или нa kontakt@automakedonija.com.mk

За повеќе информации, посетете го нашиот OPEL сајт и кликнете овде.