Половни возила

Нагодете го вашето барање

7 парчиња коли се пронајдени

NISSAN QASHQAI

9.890 EUR
dsc_0028
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2009
 • 01/01/1970
 • 203.000 KM
 • 2.0
 • 150 KS
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

OPEL ASTRA G

3.190 EUR EUR
astra-g
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2007
 • 01/01/1970
 • 139.000 KM
 • 1.4
 • 90 KS
 • LPG
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

CHEVROLET CRUZE

7.490 EUR EUR
dsc_0131
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2010
 • 01/01/1970
 • 135.000 KM
 • 2.0
 • 127 KS
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

OPEL ASTRA J

7.790 EUR EUR
astra-j
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2010
 • 27/08/2017
 • 78.150 km
 • 1.4 Turbo
 • 100 ks
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

CHEVROLET CAPTIVA

8.890 EUR EUR
dsc_0014
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2008
 • 04/06/2017
 • 146.000
 • 2.0
 • 150 KS
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

OPEL CORSA

12000 EUR
20160205_124554
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2015
 • 25/02/2017
 • 5.963
 • 1.4
 • 90 кс
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

ОPEL CORSA

5500 EUR
20160205_125016
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2008
 • 09/05/2016
 • 58.031
 • 1.2
 • 80 кс
 • LPG
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ