Промоции

Останати промоции

24/01/2017

GO 4 ЛИЗИНГ СО КАМАТА ОД 0,98%

opel_insignia_hatchback_key-visual_992x425_145_sf_atl_insignia_notchback_48sheet_without_intellilink

На Ваше барање и оваа година продолжуваме со...

10/01/2017

ВРАБОТУВАЊЕ

vrabotuvanje-amcert-kontrolor

АМ ЦЕРТ, распишува оглас за Контролор за станица за...

07/12/2016

ВРАБОТУВАЊЕ

vrabotuvanje-amcert

АМ ЦЕРТ, компанијата дел од Групацијата...

26/10/2016

КРЕДИТ БЕЗ УЧЕСТВО И КАСКО

cq5dam.web.1280.1280-7

Со специјалната кредитна линија на Шпаркасе Банка –...

26/10/2016

НЕВЕРОЈАТНА ЛИЗИНГ ПОНУДА

SPARKASSE

Три партнери, три автомобили, три неверојатно поволни...

22/05/2015

ISUZU ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА

DSC_0002

Aутомакедонија на свечен начин, со презентација,...