АМ ЦЕРТ, компанијата дел од Групацијата Аутомакедонија распишува оглас за Управител (Директор).

Погледнете ги деталите и аплицирајте на посочениот е-маил. Селектираните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

vrabotuvanje-amcert